Snerydning & saltning står vi gerne for

Ser du snerydning som en sur pligt? Så kan du med fordel lave en aftale med os, så kommer vi nemlig og foretager snerydning hos dig. Vi hjælper hos både private, foreninger og virksomheder. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Nibe, Aars, Aalborg, Hobro og resten af Nordjylland.

Snerydning og saltning kan være et meget omfattende arbejde i de snefyldte perioder. Derfor ser mange det som en sur pligt. Dog er det en nødvendighed at rydde vej og fortove, når sneen falder. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos Nørmølle’s Maskinservice. Vi kan tilbyde at stå for både snerydning og saltning.

Hvad koster snerydning?

De eksakte priser for snerydning afhænger af flere forskellige ting. Det kommer først og fremmest an på, hvor stort et areal der er tale om. Dog er vores timepris lav, og vi giver også gerne et godt tilbud til dig. Derudover laver vi naturligvis en god samlerabat, jo flere I er på samme vej.

Når du samarbejder med os, kan du forvente høj kvalitet og tilfredsstillende resultater hver gang. Vi er både grundige og effektive i vores arbejde.

Kontakt os for at lave en aftale

Vi tilbyder altså snerydning for alle kundetyper til en god pris, og vi benytter kun de mest effektive og moderne maskiner, så du kan få et godt resultat. 

Skal vi lave en aftale, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere.

Du kan ringe til os på telefon 28 14 72 92 eller skrive til mail kontakt@normolles-maskinservice.dk, så laver vi en aftale, der passer til dine behov til en billig pris.

Vi ser frem til at stå for din snerydning! 

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud.

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Nørmølle's Maskinservice​

CVR: 38538748

Kontaktinfo