Pleje af grønne områder og arealer står vi gerne for

Mangler du hjælp til pasning af dine grønne arealer? Så er du velkommen til at kontakte os. Hos Nørmølle’s Maskinservice står vi gerne for pleje af grønne områder, hvis du har brug for det. Vi står til rådighed hos kunder i Nibe, Aars, Aalborg, Hobro og resten af Nordjylland.

Vi er et professionelt firma med brede kompetencer inden for pleje af grønne områder. Vi kan derfor udføre alle former for opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af haver og grønne områder. Mangler du hjælp, bør du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Vi giver en god pris ved pleje af grønne områder

Vi har erfaring med både små og store projekter, og vi har de rette redskaber og maskiner til enhver opgave. Uanset om der er tale om pleje af grønne områder i en længere eller kortere periode, så står vi altså til rådighed.

Hos os er du garanteret smukke resultater af høj kvalitet – uanset hvad. Vores priser er derudover konkurrencedygtige og attraktive. Derudover giver vi gerne et godt tilbud: Jo flere haver eller større grønne arealer du har, jo bedre en pris kan vi lave. 

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du mangler hjælp til pleje af grønne områder, kan du altså med fordel kontakte os med det samme. Vi står altid klar med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 14 72 92 eller mail kontakt@normolles-maskinservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med din pleje af grønne områder!

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud.

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Nørmølle's Maskinservice​

CVR: 38538748

Kontaktinfo